Szakértők > Palócz Bálint > Bemutatkozás >

Szakértő - Palócz Bálint

%name_spec%
Cica és görény panziótulajdonos

Cica és görény panziót nyitottam Budapesten, mert a városban kevés az ilyen létesítmény . A panziót úgy alakítottam ki , hogy reményeim szerint az állatok és gazdik megelégedésére szolgáljon, amit a gyakorlat igazolt is. Az ebből adódó állattartási tapasztalataimat szívesen megosztom az érdeklődőkkel.

Munkám évek óta a kedvtelésből tartott állatokkal kapcsolatos. Otthonomban is többféle kedvenc állat vesz körül gyerekkorom óta.

Napjainkban egyre többen tartanak otthonukban állatokat, ugyanakkor egyre többen vannak távol több napra, részben szabadidő eltöltés végett, részben munkájukkal, hivatásukkal összefüggésben.

 Mindezek alapján jött az ötlet, lehetőséget teremteni arra, hogy több napos távollét idején megfelelő gondoskodásban részesüljenek a kedvencek. Ezért hoztam létre egy állatpanziót cicák és görények részére, mely egyrészt megfelel minden hatósági előírásnak, másrészt figyelembe veszi az állatok fajára jellemző életmódot, igényeket, a gazdik elvárásait. A hobbiállat  tartás, a munkám , a szakképzés  és a panzió üzemeltetés során szerzett ismereteimet, tapasztalataimat szívesen megosztom az érdeklődőkkel.

 ZUGLÓI CICA-GÖRI PANZIÓ

TEL: 06-70-235-45-51

Web: WWW.CICAPANZIO.HU

 

 
 
cache