Szakértők | Farm.hu
Szakértők >

Szakértők

- Állatorvos
Pontok száma: 244 pont

Az elmúlt időszakban sajnos nem állt módomban a kérdésekre válaszolni. Kérem, akinek aktuális még, ismételje meg a kérdését! Köszönöm! Kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos vagyok, társállatok egészségvédelmével és gyógykezelésével foglalkozom.

- Kutyakiképző
Pontok száma: 205 pont

Több, mint 20 éve foglalkozom kutyakiképzéssel; 12 éve, hogy elindítottam Veresegyházon a saját kutyaiskolámat. Szenvedélyem a kutyázás, főállásban a veresegyházi általános iskolában tanítok. Célom, hogy minél több embernek segítsek harmonikus kapcsolatot kiépíteni kutyájával, és egyre többen űzzenek kutyás sportokat! Jelenleg csak kutyázok, mert 2 éves lányommal otthon vagyok, január 4-én megszületett a fiam. Várom kérdéseiteket!

- okl. állatterapeuta és kutyatréner
Pontok száma: 94 pont

A kutyák az életemben mindig fontos szerepet foglaltak el. Az elmúlt 6 évben Németországban, lehetőségem nyílt nagyon intenzíven a kutyák viselkedésének és nevelésének formáival foglalkoznom. Az utóbbi 3 évben tevékenységemet Magyarországon a 4TAPPANCS vállakozás keretein belül végzem.

- Egyiptomi macskatenyésztő
Pontok száma: 59 pont

Három ritkaságnak számító macskafajta tenyésztésével foglalkozom, Birman, Egyiptomi mau és Norvég erdei. Tel:06-20-388-0010

- Állatvédelem
Pontok száma: 56 pont

Mottóm: „ Az állatok csodálatosak, hiszen mindig örömöt és szeretetet lopnak a szívünkben. Állatvédelemmel, állatkínzással, állattartással kapcsolatos kérdésekhez próbálok segítséget adni.

- állatpszichológus
Pontok száma: 43 pont

Állatpszichológus, kutya és ló/lovas oktató vagyok.

- Kutyakozmetikus
Pontok száma: 37 pont

Szentirmai Andrea vagyok. 15 éve kutyakozmetikusként dolgozom. Szeretettel várom a kérdéseiteket!

- Tengerimalac tenyésztő
Pontok száma: 29 pont

Tengerimalacok tenyésztésével foglalkozom jelenleg, de leginkább nagy állatfanatikusnak lehetne nevezni. Minden szőrös állatért rajongani tudok a kicsitől a nagyig.

- Kutyakozmetikus
Pontok száma: 25 pont

Koncz Anna vagyok,17 éve aktívan kutyakozmetikusként dolgozom.Szívesen osztom meg tapasztalataimat azokkal,akik kérdéssel fordulnak hozzám.

- Cica és görény panziótulajdonos
Pontok száma: 22 pont

Cica és görény panziót nyitottam Budapesten, mert a városban kevés az ilyen létesítmény . A panziót úgy alakítottam ki , hogy reményeim szerint az állatok és gazdik megelégedésére szolgáljon, amit a gyakorlat igazolt is. Az ebből adódó állattartási tapasztalataimat szívesen megosztom az érdeklődőkkel.

 
 
cache